Ola Brorssons Vägs Lekplats

Ola Brorssons Väg

Området:
Ola Brorssons Väg ligger i Bunkeflostrand som är ett delområde i Väster (fd Limhamn-Bunkeflostrand). Det är mest mindre villor kring lekplatsen. Området ligger nära strandängarna, söder om Lernacken.

Lekplatsen:
Detta är en områdeslekplats med en sandlåda utan bord, fyra gungor varav två för bebisar, ett gungdjur och ett litet träfort. En försänkning mitt i lekplatsen vars syfte är svår att förstå och bänk att sitta på vid sandlådan.

Vi tycker:
Att detta är en väldigt liten lekplats för att vara en områdeslekplats. Väldigt liten. Det enda som är lite annorlunda och lite roligt är träfortet som består av en cirkelformad ingång, ett rum med ett bord. Utan den hade man ganska lätt gått förbi lekplatsen utan att märka av den fanns där.

Vad vi vill ha där:
Cykelparkering och både roligare lekattraktioner och roligare utformning.

Hitta hit:
Cykel. Cykelvägen mellan Sibbarp och Bunkeflostrand längs Kalkbrottsgatan/Klaghamnsvägen, ganska nära idrottsplatsen i Bunkeflostrand söder om Lernacken svänger du in på Ola Brorssons Väg. Ungefär där vägen slutar finns lekplatsen på vänster sida.
Buss 4 mellan Bunkeflostrand och Bernstorp stannar vid hållplats Ängdalsvägen som ligger några stenkast från lekplatsen. Ola Brorssons väg ligger precis i närheten av busstationen. Fortsätt på den tills du ser lekplatsen i slutet av gatan

Detta bildspel kräver JavaScript.

Lekplatsen har besökts 20140217

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.